Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ......ΑΠΟΨΗ!!!

Ο Πάγκαλος χαρακτηρίζει τον Μιχελάκη "βαρόνος Μινχάουζεν"

Ο Πάγκαλος χαρακτηρίζει τον Μιχελάκη  "βαρόνος Μινχάουζεν"

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη  ΝΔ και στον εκπρόσωπό της Γιάννη Μιχελάκη τον οποίο χαρακτήρισε «βαρόνο Μινχάουζεν».  Κάνει λόγο επίσης για πέντε ψέματα της ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο αντιπροέδρου με τίτλο «τελευταία λέξη».

Ο κ. Πάγκαλος διέψευσε για μία ακόμη φορά   ότι  έδωσε συνέντευξη ή έκανε δήλωσε  στην Χουριέτ, όπως και ότι ανέφερε  κατά λέξη «όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε». «Δεν υπάρχει καμία τέτοια δήλωση» ανέφερε ενώ διέψευσε και ότι δήλωσε κατά λέξη ότι «οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες και πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές».

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος επανέλαβε γνωστές θέσεις του για το ζήτημα της εξαγοράς της Finansbank « και  κατηγορεί τη ΝΔ για  «διακίνηση» της ανεπίσημης θέση της  για το  μαγνητοφωνημένο κείμενο από συνέντευξη του Πάγκαλου σε τούρκο δημοσιογράφο (όχι της Χουριέτ),  στην οποία έχουν καταγραφεί οι επίμαχες δηλώσεις. «Δεν υπάρχει τέτοιο κείμενο» υποστηρίζει κατηγορηματικά.

«Εν πάση περιπτώσει, αρκεί να διαβάσει κάποιος όσα δήλωσε ο κ.Μιχελάκης στις 18/4/2011 και όσα δημοσίευσε η εφημερίδα του σήμερα για να αντιληφθεί ότι επάξια κέρδισε τον τίτλο “βαρόνος Μυνχάουζεν”. Όμως αυτός δεν ήταν εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος εξουσίας. Είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει κάποιος τη χώρα με ακροδεξιά “τσικό” και με τέτοιες μεθόδους;» διερωτήθηκε στη νέα του επίθεση εναντίον του κ. Μιχελάκη.

Η ανακοίνωση θέτει επίσης ζήτημα «για το κατά πόσον είναι συμβατό, εκπρόσωποι Τύπου ενός κόμματος να διορίζονται εκδότες ή διευθυντές εφημερίδων εξακολουθώντας επί της ουσίας να ασκούν έλεγχο στις εφημερίδες τους» και ισχυρίζεται ότι  κ.Σαμαράς «θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον εκπρόσωπο Τύπου του ως κοινό συκοφάντη»!

Σχετικά με το ζήτημα της Χουριέτ, χαρακτηρίζεται  έγκυρη και με μακρά παράδοση η εφημερίδα αλλά επισημαίνεται  ότι είναι «εσωτερικό της ζήτημα» το πώς θα διευθετήσει «το δεοντολογικό ζήτημα που ανέκυψε με τον τρόπο που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρουσίασε την ομιλία του Αντιπροέδρου και την πρόσθεση φράσεων σε εισαγωγικά που ποτέ δεν ειπώθηκαν».

Με την ανακοίνωσή του ο κ. Πάγκαλος εξαπολύει τέλος επίθεση στον  «Ελεύθερο Τύπο» και αναγγέλλει ότι θα προσφύγει εναντίον της εφημερίδας στη Δικαιοσύνη.
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/101808.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου