Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Ανοίγουν οι λογαριασμοί 83 εμπλεκομένων στους στημένους αγώνες.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί 83 εμπλεκομένων στους στημένους αγώνες

Διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων, που μπαίνουν στο «στόχαστρο» του ανακριτή, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης αναμένεται να ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων ατόμων, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των 83 ονομάτων, που αντιμετωπίζουν ήδη κατηγορίες για τους στημένους αγώνες.

Παράλληλα, με έγγραφο του θα ζητήσει εκ νέου την άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους 83 εμπλεκόμενους, ενέργεια ωστόσο που προκαλεί ερωτηματικά καθώς ήδη έχει αναλάβει τη διενέργεια της σχετικής έρευνας το ΣΔΟΕ.
Εν τω μεταξύ, στο απολογητικό του υπόμνημα ο προφυλακισμένος Αχιλλέας Μπέος χαρακτηρίζει αόριστες και αποσπασματικές τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, υποστηρίζοντας ότι οδηγούν σε σφαλερά συμπεράσματα.

Υποστηρίζει πως οι περισσότερες μάλιστα συνομιλίες είναι μεταξύ προσώπων, αγνώστων προς εκείνον, και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους συγκεκριμένους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου

Αρνείται ότι εκβίασε ή απείλησε κάποιον και μόνο για τη συνομιλία του με το Αθ. Κανελλόπουλο υποστηρίζει: «Ειλικρινώς, το μόνο που προσπαθώ εκεί είναι να προστατέψω την ομάδα μου από μία (πιθανώς!) κακή διαιτησία».

Δεν παραλείπει πάντως να επιτεθεί σε βάρος των ΜΜΕ αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η δικογραφία που έχετε ενώπιον Σας, εισάγεται προς κρίση μέσα σε ένα κλίμα εξαιρετικά δυσάρεστο (αν όχι «εχθρικό») για μένα, τον κατηγορούμενο.

Ειλικρινώς, τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ, διάφοροι θεσμικοί και μη παράγοντες, σχετικοί και άσχετοι, αναφέρονται στο πρόσωπό μου, με υποτιμητικούς, τουλάχιστον, χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς με ως ένοχο, ως κακούργο, ως εγκληματία, ως την λαίλαπα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ, όμως, είμαι πεπεισμένος (γιατί γνωρίζω την Αλήθεια) να παλέψω με παρρησία, για το δίκιο μου και έχω εμπιστοσύνη ότι, στο τέλος, θα το βρω!».

Ο bookmaker Βασίλης Καρακούλιας ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης κεντρικού γραφείου παράνομου στοιχήματος αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή σε στημένους αγώνες αλλά και πληροφόρηση για αυτούς πριν τη διεξαγωγή τους.

Υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν ασχολείται καθόλου με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι οι αγώνες στους οποίους στοιχημάτισε ήταν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλύει με λεπτομέρειες τις προϋποθέσεις του… πετυχημένου στοιχήματος, που ο ίδιος ακολούθησε πιστά, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα μεγάλα κέρδη απ’ αυτό που αποκάλυψε η έρευνα.

Όσον αφορά τους διαλόγους που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, υποστηρίζει πως πρόκειται για «απλές στοιχηματικές επικοινωνίες της καθημερινότητας, με φίλους που αφορούν είτε σε επιλογές στοιχήματος είτε σε εξόφληση χρεωπιστωτικών λογαριασμών».
Zougla.gr
http://www.madata.gr/athletic/116879.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου