Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΑΛΙ....ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΟΙ ....ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ!!!!

Έναρξη κυνηγετικής περιόδου.

Το κυνήγι της Ζέλας ξεκινά και επισήμως σήμερα το απόγευμα! Οι απανταχού αγανακτισμένοι δευτερότριτοι οργανώνουν συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της πρώην ροζ ΠΑΕ την ώρα του ΔΣ, όμως αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι δεν θα βρουν κανέναν…
Στην επίσημη Ζέλα έχουν αντιληφθεί ότι το κυνήγι και το ξύλο είναι κοντά. Το σανό έχει τελειώσει, τα πρόβατα πεινάνε, το παραμύθι με την αδικία έχει στερέψει από δράκους, οπότε τα πράγματα είναι σκούρα.
Έμαθαν λοιπόν, που λέτε, οι διοικούντες αντιπρόεδροι και οι προεδρεύοντες υποδιοικητές, πως οι αγανακτισμένοι δευτερότριτοι ετοιμάζουν συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, την ώρα που θα συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το ανύπαρκτο ΔΣ τους. Ανύπαρκτο στην κυριολεξία, αφού κανείς από τους αμετόχους δεν θα είναι εκεί, παρά μόνο δικηγόροι και παρατρεχάμενοι.
Γιατί η αγαπημένη μας Ζέλα μπορεί να είναι ολοκληρωτικά άχρηστη, αλλά τουλάχιστον έχει προηγμένο ένστικτο αυτοσυντήρησης. Από τη στιγμή λοιπόν που κατάλαβε ότι άρχισε η… κυνηγετική περίοδος, αποφάσισε να αλλάξει λημέρια.
Έτσι, αντί να πραγματοποιηθεί το ΔΣ στα γραφεία της ΠΑΕ, θα γίνει σε ξενοδοχείο μακριά από κέντρο της Αθήνας. Μπράβο αντανακλαστικά!
Και μετά σου λέει ο Γκοβού μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους ότι έφυγε από τη Ζέλα για να πάει σε μια ομάδα που συμπεριφέρεται επαγγελματικά και έχει πλάνο (σ.σ. ναι, ναι την διάσημη Εβιάν εννοεί). Δηλαδή ρε συ Σίντνεϊ, αν δεν είναι δείγμα επαγγελματισμού και ύπαρξης πλάνου το να γλιτώσει η διοίκηση ενός συλλόγου το ξύλο και να ζήσει ακόμη μια μέρα για να πει την ιστορία, τότε τι είναι;
Συντάκτης: Kαμικάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου