Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΕ.....ΠΟΡΕΙΑ!!!!!

Μια μαούνα που βυθίζεται!

Στην λύση του Πρωτοδικείου είναι πολύ πιθανό να καταφύγει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να οριστεί ένα Δ.Σ., το οποίο θα έχει την ευθύνη να "τρέξει" την ομάδα.
Μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο! Κανείς από τους ...πρώην πολυμετοχικούς δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την καθοδήγηση μιας μαούνας που μπάζει νερά! Στο Δ.Σ. που έγινε την Πέμπτη (7/7) στο Sofitel, ο Τζίγκερ άφησε ξανά αιχμές για τους Πατέρα - Βγενόπουλο και ζήτησε ενοίκιο για την Παιανία (!), ενώ ο Γόντικας μίλησε για εξαιρετικό κλίμα και ενότητα! Και αυτοί οι άνθρωποι, αντί να κοιτάνε την κακομοιριά και την κατάντια τους, ασχολούνται με το να προτρέπουν τον Πιλάβιο να στείλει τον Ολυμπιακό στη Β' Εθνική!

Οι Πατέρας και Βγενόπουλος δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν στην επίθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη αφού δεν τους απασχολεί καθόλου το ενδεχόμενο να εμπλακούν με τα διοικητικά του ΠΑΟ. Οι Γιαννακόπουλοι είναι και αυτοί εξαφανισμένοι και δεν τίθεται θέμα να δώσουν ούτε μισό ευρώ στην αγαπημένη τους ομάδα. Αφήστε τους όμως γιατί έρχονται κάτι φουρτούνες και για αυτούς, πρώτης τάξεως...

Το "τριφύλλι" βρίσκεται σε πολύ πιο δύσκολη θέση από αυτή που παρουσιάζουν τα γνωστά αντικειμενικά ΜΜΕ. Φαντάζεστε να ήταν στη θέση των πρασίνων ο Ολυμπιακός; Πάρτι θα έκαναν! Αλλά όλοι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα γράψουν ένα υπονοούμενο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω. Το μόνο που θα κερδίζουν είναι πως τους έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος και του ξεφωνίζει.

Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται. Έτσι απλά. Όλοι αυτοί οι σωτήρες της Πανάθας, δεν φτάνουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βάλτε πρώτα το χέρι στην τσέπη και μετά να μιλάτε για αυτόν που το βάζει και μάλιστα πολύ ...βαθιά. Δείτε τον Ολυμπιακό να παίζει στο Champions League και κλαυτείτε στον "ψηλό Σισέ". Παρακολουθείστε τον Θρύλο να καταπίνει και το επόμενο πρωτάθλημα και παλέψτε γενναία με τους συνοδοιπόρους σας, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη για την δεύτερη θέση!

Ένα καράβι, παλιό, σαπιοκάραβο...
http://www.redplanet.gr/podosfairo/mia-maouna-poy-vythizetai.1178371.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου