Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ντεμπούτο για Πρίντεζη!!!

Στα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/5, 19:00, ΕΤ1) βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης, που θα κάνει το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης και Ράσο Νεστέροβιτς, όπως και ο Μιχάλης Πελεκάνος για λόγους τακτικής.

Ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στον Ολυμπιακό αλλά δεν ήταν στη δωδεκάδα του πρώτου (30/4) αγώνα (για την πρώτη φάση των πλέι - οφ) με τον Κολοσσό (90-55) στο ΣΕΦ, καθώς δεν είχε καλά - καλά κάνει ούτε 2 προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους.
 
 
Μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Ροδίτες και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε δηλώσει ότι ο "Πριντ" ήταν ένας παίκτης που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο 26χρονος φόργουορντ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση προαναγγέλλοντας ουσιαστικά πως θα τον συμπεριελάμβανε στην δωδεκάδα του αγώνα της Τετάρτης (4/5) κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο "Βενετόκλειο".

Όπερ και εγένετο, αφού ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα του "Ντούντα" για το δεύτερο ματς με τον Κολοσσό και πέταξε με την αποστολή των ερυθρολεύκων για το "Σμαραγδένιο Νησί", το απόγευμα της Τρίτης (3/5). Ο Πρίντεζης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε αυτό το παιχνίδι και αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πρέπει γρήγορα να μπει στο κλίμα και τον ρυθμό της ομάδας και βέβαια να μάθει τα συστήματα αλλά και να προσαρμοστεί στον ρόλο του και σε αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής του.

Ο διεθνής φόργουορντ θα κληθεί να βοηθήσει κυρίως στη θέση "4", μαζί με τον Ζόραν Έρτσεγκ, αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μετά τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς, θα "ανέβει" μια θέση για να βοηθήσει τους Γιάννη Μπουρούση και Ανδρέα Γλυνιαδάκη να καλύψουν το κενό που προέκυψε στο "5" μετά την απώλεια του Σλοβένου σέντερ.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/5) έμειναν οι λαβωμένοι Βασίλης Σπανούλης και Ράσο Νεστέροβιτς, καθώς επίσης και ο Μιχάλης Πελεκάνος για λόγους τακτικής.
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/ntempouto-gia-printezh.851256.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου