Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ......ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ ...




Όταν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη μπήκαν καμιά πεντακοσαριά νοματαίοι για να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του ΠΑΟ και ….δέχτηκαν επίθεση από τους «πράσινους», είδαμε να τρελαίνεται η Οικουμένη.

Τα κανάλια διέκοπταν το πρόγραμμά τους, τα ραδιόφωνα έβλεπαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα πηγμένα από αγανακτισμένους ακροατές, οι δημοσιογράφοι ξεσάλωναν και ακόμα …και ο Ομπάμα ήταν έτοιμος για καταδικαστικές δηλώσεις!

Σήμερα, που η Αθήνα κάηκε πριν τον τελικό, που η τάφρος του ΟΑΚΑ ήταν γεμάτη από ξέμπαρκους, που οι παίκτες του Ατρομήτου έφαγαν το ξύλο της αρκούδας μετά τη λήξη (την όποια λήξη δόθηκε) είναι ….λογικό να μην ακούσουμε πολλά.
Αλλωστε, όπως έλεγε ένα παλιό διαφημιστικό μήνυμα της Ενωσης, «ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ». Καμία αμφιβολία μάγκες !

Ο Γιώργος Δώνης (κι ας μην τον συμπαθούμε) το είπε καθαρά: «Μπουρδέλο το Κράτος, μπουρδέλο και το ποδόσφαιρο».

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις το ποδόσφαιρο στο οποίο υπάρχει μία ομάδα την οποία συντήρησε το Κράτος στη «ζωή» ενώ μπορούσε να την αφήσει να διαλυθεί;

Πώς να περιγράψεις τον αθλητισμό που αφήνει ένα σωματείο να χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά ή καλύτερα, σε όποιον ζει στην Ελλάδα και σε αρκετούς που πέρασαν από εδώ για λίγο;

Πώς να δώσεις σε κάποιον να καταλάβει ότι αυτοί στην ΑΕΚ, τελικά, το μόνο που θέλουν αν κάνουν είναι να δέρνουν ;
Αυτοί χάνουν, πλακώνονται. Κερδίζουν, τα ίδια. Καταφέρνουν να πάνε ψηλά στην Ευρώπη (χάντμπολ) και δέρνουν τους αντιπάλους….

Είπαμε, «ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ» !

Οι τζαμπατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλουν να φτιάξουν και γήπεδο (τρομάρα τους!) και να έχουν και τον ιδιαίτερο χώρο για να δέρνουν…
Ισως να είναι βέβαια κι αυτό μια λύση απ’το να δέρνουν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα!

Από την άλλη, αυτοί τη …δουλειά τους κάνουν αφού  στο «μπουρδέλο», τα αφεντικά, κάνουν τα στραβά μάτια σε όλες τις περιπτώσεις πλην του Ολυμπιακού;;;

Που ήταν αλήθεια σήμερα ο φίλτατος Μπιτσαξής; Θα κάνει καμιά δήλωση ή δεν είδε τίποτα;

Που ήταν ο Πιλάβιος  και γιατί έλειπε ο θείος του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από το γήπεδο; Μήπως ο μέγας πρόεδρος της ΕΠΟ περίμενε τα επεισόδια και τον ειδοποίησε; Ρωτάμε….
Που είναι οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου – μπουρδέλου, όταν ΔΕΝ εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στα επεισόδια;;;;
Σιγά μην πάρουμε απάντηση!

Για να επανέλθω το αγαπημένο μου ΑΕΚ, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν βρεθώ σε μεγάλη στέρηση τσιγάρου, μπορώ να καπνίσω και καμιά γόπα από τον δρόμο.

Ετσι κι αυτοί, βολεύονται με μία κουπίτσα από αυτές που δεν θυμάμαι πόσες έχω πανηγυρίσει και που έχει σηκώσει και η Καστοριά, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο ΟΦΗ….
Με τη «γόπα» του ποδοσφαίρου μας βολεύονται τα στερημένα
και είναι ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ και μόνο !

Αντε παλικάρια, σπάστε τα δοκάρια και χαρείτε με την ψυχή σας. Από αύριο το ξέρετε τι θα ζήσετε πάλι.
Φτώχεια, μιζέρια, κιτρινίλα, κλάψα, γκρίνια και τον φόβο της επόμενης ΕΞΑΡΑΣ να σας στοιχειώνει τον ύπνο... 

http://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=197095


Μ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου