Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ......ΣΕΒ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΠ!!!!!

ΣΕΒ : «Κακοστημένο θέατρο η πρόταση για μείωση μισθών»!!!!
 
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μιλάει για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και τα βάζει με κράτος και τρόικα.
 
Λάβρος εναντίον της τρόικας για την πρόταση της να μειωθεί ο κατώτερος μισθός στον ιδιωτικό τομέα εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΕΒ.
Ο κ. Δασκαλόπουλος μιλά για «κακοστημένο θέατρο» και επισημαίνει πως ο ΣΕΒ έχει τεκμηριώσει στην τρόικα την άποψη, ότι το κύριο πρόβλημα της ιδιωτικής οικονομίας δεν είναι το μισθολογικό.
Αναλυτικά η δήλωση του πρόεδρου του ΣΕΒ έχει ως εξης: «Ο ΣΕΒ έχει έμπρακτα αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια, την προσήλωσή του στον θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ΕΓΣΣΕ. Έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για να μην καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα και έχει με στοιχεία τεκμηριώσει στην τρόικα την άποψη, ότι το κύριο πρόβλημα της ιδιωτικής οικονομίας δεν είναι το μισθολογικό.
Η έμμεση επαναφορά του θέματος της Συλλογικής Σύμβασης παραπέμπει σε ένα κακοστημένο θέατρο, μέσω του οποίου, οι υπαίτιοι της κρίσης επιχειρούν να φορτώσουν, για άλλη μια φορά, το κόστος των επιλογών και
χειρισμών τους σε αυτούς, που δεν ευθύνονται για την κρίση στον ιδιωτικό τομέα και στους εργαζόμενούς του, που εξοντώνονται αργά και σταθερά στον βωμό της διατήρησης του πελατειακού κράτους».

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/10/meiosi-misthon-idiotikos-tomeas-seb/#ixzz1ZtZ9AAXc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου