Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Παπανδρέου;


Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Παπανδρέου; 
 
«Προσπαθεί εδώ και μήνες για να κρατήσει τη χώρα του από την πτώχευση. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πηγαίνουν κατά των μέτρων λιτότητας που έχει λάβει και διαδηλώνουν στα οδοφράγματα. Δεν είναι να απορεί κανείς ο πρωθυπουργός να εξετάζει το ενδεχόμενο να ρίξει τα πάντα στα απορρίμματα».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το εκτενές ρεπορτάζ της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, που είναι πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και τιτλοφορείται: «Ο Παπανδρέου σκέφτεται την συνταξιοδότηση». Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από το μυαλό του πρωθυπουργού της χώρας έχει περάσει δύο φορές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η σκέψη της παραίτησης, όπως την εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος σε στενούς συνεργάτες του.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται ακριβώς στην επέτειο των δύο χρόνων από την μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον ίδιο και προκάλεσε συναγερμό στην κυβέρνηση το βράδυ. Κυβερνητικοί κύκλοι, μάλιστα, χαρακτήρισαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα ως «πληροφορίες σκουπίδια» το δημοσίευμα των «Financial Times Deutscland».
Αμέσως και με εντολή του ίδιου του Γ. Παπανδρέου ήρθε η διάψευση. Από το γραφείο του κ. Παπανδρέου έγινε γνωστό ότι οι συνεργάτες του που επικοινώνησαν με τους συντάκτες του δημοσιεύματος, τους ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι: «αυτά που σας πληροφόρησαν είναι σκουπίδια».
Χαρακτήρισαν ακόμα ανοησίες τα όσα ακούγονται και επανέλαβαν οτι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στις γνωστές του θέσεις.

Το πόση αλήθεια περιέχουν αυτά τα σενάρια ίσως να μην το μάθουμε ποτέ, όμως μπορεί και ν' αποκαλυφθεί σύντομα οτι περιέχουν δόση αλήθειας.

«Μας παρακολουθεί όλη η υφήλιος και περιμένει να βάλουμε τάξη στη χώρα μας, να ορθοποδήσουμε από την κρίση. Οι θυσίες πιάνουν τόπο. Δικαίως ζητά ο ελληνικός λαός το αίσθημα δικαίου» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τη ΓΑΔΑ στην οποία πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου