Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Ιανουαρίου.


Αναλυτικές προβλέψεις

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Ιανουαρίου Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος
Ευνοϊκή για θέματα σπιτιού και οικογένειας η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον τυχερό Δία. Ιδανική μέρα για μετακομίσεις, για να ψάξετε για νέο σπίτι, για να φροντίσετε το χώρο σας και τους δικούς σας. Ευχάριστο κι ανανεωτικό cocooning. Προσέξτε όμως κάποια προβλήματα επικοινωνίας – μάθετε να ακούτε περισσότερο.
Ιχθείς
Μια επικοινωνιακή και αισιόδοξη μέρα, με την ευνοϊκή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις, γνωριμίες, αλλά και βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ευνοείται ιδιαίτερα το διάβασμα – νέες γνώσεις και πληροφόρηση. Οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και συναδέλφους προσφέρουν χαρά. Επικρατεί το χιούμορ.
Κριός
Η Σελήνη το πρωί εισέρχεται στο αργό ζώδιο του Ταύρου και επιβραδύνουν οι ρυθμοί. Θα συναντήσει τον τυχερό Δία, κι έτσι θα φέρει εύνοια στα οικονομικά σας, με πιθανότητα αύξησης εσόδων. Εάν κάνετε αγορές, θα τις ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα. Αίσθημα ασφάλειας. Το μόνο πρόβλημα είναι η ασυνεννοησία με τους φίλους.
Ταύρος
Στο ζώδιο σας εισέρχεται το πρωί η Σελήνη και συναντά τον ευεργέτη Δία, μια σύνοδος που φέρνει τύχη, ευχάριστα νέα κι εξελίξεις, αισιοδοξία, χαρά, απόλαυση και γονιμότητα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα προβλήματα επικοινωνίας, κυρίως στα επαγγελματικά. Το βράδυ θα είναι πολύ ανανεωτικό, ερωτικό και ξεκούραστο.
Δίδυμοι
Αν και πιο εσωστρεφής μέρα, η Σελήνη θα κάνει μια πολύ ευεργετική σύνοδο με τον Δία, η οποία θα φέρει ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης και ψυχικής ανανέωσης. Ιδανική μέρα για διαλογισμό, γιόγκα και τέχνη. Μια προσοχή χρειάζεται σε θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών, καθώς είναι πιθανά επικοινωνιακά μπερδέματα.
Καρκίνος
Ιδιαίτερα αισιόδοξη μέρα, με τη Σελήνη να συναντά τον τυχερό Δία και να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδιά σας. Οι φίλοι επίσης είναι πηγή χαράς, ενώ κάποια άτομα του κοινωνικού σας κύκλου σάς ανοίγουν πόρτες. Ιδανική μέρα για ομαδικές δραστηριότητες, για συναντήσεις με τις παρέες σας και για online δικτύωση.
Λέων
Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας είναι σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία ενδέχεται να φέρει θετικές εξελίξεις. Ευνοείται η επαφή με άτομα εξουσίας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η επικοινωνία - προσπαθήστε να ακούτε καλύτερα τους άλλους. Επίσης προσέξτε τις υπερβολές και τα λάθη από αμέλεια.
Παρθένος
Μια τυχερή κι αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, που τη χαρακτηρίζει η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Δία. Πιθανές θετικές εξελίξεις σε σπουδές, νομικά και ταξίδια, ενώ είναι πιθανά και άλλα ανοίγματα. Ευνοούνται επίσης τα ερωτικά, ειδικά το βράδυ. Αίσθημα ανανέωσης. Νέες γνώσεις. Προσοχή στα προβλήματα επικοινωνίας στη δουλειά.
Ζυγός
Θετική για τα οικονομικά σας η σημερινή μέρα, λόγω της τυχερής συνόδου Σελήνης-Δία. Έτσι είναι πιθανή στήριξη από τρίτους, ενώ καλά πάνε θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων κλπ – ιδανική μέρα για συμφωνίες, αρκεί να είστε ακριβείς. Απολαυστική η ερωτική σας ζωή. Δεν θα λείψουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα.
Σκορπιός
Πολύ καλή μέρα για τις σχέσεις, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις κι εξελίξεις. Εύνοια σε θέματα γάμου και συνεργασιών – ιδανική μέρα για αποφάσεις και συμφωνίες. Αισιοδοξία και γνώσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα επικοινωνιακά λάθη, κυρίως από βιασύνη κι αμέλεια.
Τοξότης
Μια μέρα με πολύ καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, με τη τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευκαιρίες, ανοίγματα αλλά και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας. Παραγωγικότητα που ικανοποιεί. Επίσης βελτίωση στα έσοδα. Κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις είναι το μόνο πρόβλημα σήμερα.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/110249

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου