Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μίκης Θεοδωράκης: «Να τους πετάξουμε στη θάλασσα»!



Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ζητάει «αντίσταση στην τρόικα», ενώ παρομοιάζει την Ελλάδα με ένα καράβι που έχει Γερμανό κυβερνήτη
«Πρέπει να βρούμε τρόπο να ανέβουμε στη γέφυρα και να πετάξουμε κυβέρνηση και αξιωματούχους στη θάλασσα. Να αλλάξουμε την πορεία του σκάφους «Ελλάς» προς ένα ασφαλές λιμάνι», λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Oι Έλληνες θα πρέπει να «κόψουν με σπαθί το γόρδιο δεσμό που τους δένει με το μνημόνιο εδώ και τώρα».
Ίσως από τις λίγες φωνές που έχουν κάτι να πουν σήμερα…

http://troktiko.eu/2012/01/mikhs-theodorakhs-na-tous-petaxoume-sth-thalassa/

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε κυριε Θεοδωρακη, απο καιρο θα επρεπε καποιοι φωτισμενοι να παρακινουσαν τγον λαο οχι μονο να αποδοκιμαζουν τους πολιτικους, αλλα θα επρεπε ηδη να εχουμε κανει οτι ειναι δυνατον ετσι ωστε αυτοι κυριοι της τροικας και ολοι οι αλλοι επιτροποι και ανθυπατοι να βλεπουν εφιαλτες στον υπνο τους. Να ερχεται η ωρα να πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδα και να φοβουνται και τη σκια τους . Αντιθετως αυτοι περπατανε στην αθηνα σαν τουριστες και δεν τους ενοχλει κανεις. Δικαιως απαιτουν και διαταζουν ενω επρεπε να πηγαινουν στα αφεντικα τους και να παρακαλουσαν να μην ερχονται εδω. Μηπως λεω μηπως το παιχνιδι ειναι σικε????? μηπως ολοι οι πολιτικοι σχηματισμοι βολευονται με την κατασταση δηλ. καποιοι να λενε φταιει η τροικα καποιοι να λενε φταινε τα κοματα εξουσιας αλλα κανεις να μην ενοχλει τους τροικανους που φερονται οπως οι εισπρακτορες της ΜΑΦΙΑΣ. Τοσες κινιτοπ[οιησεις το ΠΑΜΕ καμια δεν στριμοξε αυτους. Μηπως ειναι καιρος να ξαναφωναξουμε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΚΑΤΟ?????.
    μΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    Αθανασιος Παυλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή