Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;


Επειδή οι καιροί είναι πολύ πονηροί και οι διαχειριστές της εξουσίας ακατονόμαστοι, αχαρακτήριστοι, λίγοι, έξωθεν εντολοδόχοι και κάθε άλλο παρά άρχουν, πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη και στην μοίρα που αυτοί μας επιφυλάσσουν.

Κανονικά πρέπει κάθε μέρα και κάθε γεγονός, δήλωση, διαρροή, είδηση, να τα σχολιάζουμε και να μην επιτρέπουμε να περνούν τα σχέδιά τους και οι εντολές των έξωθεν εντολέων τους (Δ. Ν. Τ., ΤΡΟΪΚΑ, κλπ. ………Δημοκρατικές δυνάμεις).

Κάθε λίγο, με δικαιολογία «δήθεν» διλήμματα που τους επιβάλλουν αυτοί, για να πάρουν την «δόση» τους, για να μπορέσουν να πληρώσουν τους τοκογλύφους και τις Τράπεζες, που τους δανείζουν με επαχθέστατα επιτόκια «κερδοσκόπων», μας κλέβουν και μας κόβουν δικαιώματα και κατακτήσεις, που πήραμε με αγώνες, θυσίες και αίμα, εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ό,τι, μα ό,τι, μας αφαιρούν ή μας επιβάλλουν παράνομα, αντισυνταγματικά και με φασιστικό τρόπο, πολλές φορές και αναδρομικά, πηγαίνει σε τρύπιο βαρέλι, σε τρύπιο λάστιχο και σε βούρκο χωρίς πυθμένα.

Όλα τα «μέτρα» που είναι μόνο εισπρακτικά, αντιαναπτυξιακά, αντιοικονομικά, παράλογα, επαχθή και παράνομα, όχι μόνο οδηγούν στην κατρακύλα της ανεξέλεγκτης ύφεσης, αλλά δεν βελτιώνουν καθόλου το έλλειμμα που αυτοί δημιούργησαν για να μας εξαθλιώσουν και οδηγούν μια χώρα και ένα λαό στην συνεχή και χωρίς τέλος και ελπίδα εξαθλίωση, αφού τελικά αυτός είναι και ο σκοπός τους.

Επικαλούνται ότι θέλουν να μας σώσουν, αλλά με φάρμακα που αντί για θεραπεία, που μας λένε, μας δηλητηριάζουν!!!!

Με την μέθοδο της «σαλαμοποίησης» των κοινωνικών τάξεων, κόβουν ένα – ένα τα δάκτυλά μας κι εμείς είμαστε…….. ευχαριστημένοι που δεν μας «αποτελειώνουν»!!!!!

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, γιατί μπορεί να γράψω λέξεις που δεν μου ταιριάζουν…..

Όμως κ. δοτέ πρωθυπουργέ: υπάρχουν κόκκινες γραμμές!!!!!

Σε αντίθεση με αυτά που εσείς είπατε, κόκκινη γραμμή είναι η ηθική οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση ενός λαού με τεράστια ιστορία και αμέτρητους αγώνες εδώ και χιλιάδες χρόνια σε πείσμα των – κάθε φορά - δυναστών του!!!!!
Σύρος 31/1/2012
ΜΙΧΑΛΗΣ Π. ΠΑΓΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου