Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εγκλημα και... προδοσία!


«Μαλλιά κουβάρια» έχουν γίνει στη ΝΔ με αφορμή τον Συμπιλίδη - και όχι μόνο! Ο Κυρ. Μητσοτάκης άνοιξε... ηλεκτρονικό πόλεμο (μέσω Facebook δηλαδή) με τον πάλαι ποτέ συνάδελφό του, ο οποίος, ως γνωστόν, μπήκε και βγήκε -σε χρόνο dt- από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς.




Εγκλημα και... προδοσία!
Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε όταν ο Κυριάκος δήλωσε ότι «αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί»...

Η απάντηση του Συμπιλίδη ήρθε αμέσως - και ήταν το ίδιο «βιτριολική»: «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μη ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού».

Και μετά ήρθε η σειρά του Κυριάκου να ανταπαντήσει στον Συμπιλίδη: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες». Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι δύο ανήκουν (υποτίθεται) στο ίδιο κόμμα!
Κατόπιν εορτής
Πρόβλημα με την (ματαιωθείσα) υποψηφιότητα Συμπιλίδη δεν είχαν όμως μόνον οι λεγόμενοι Μητσοτακικοί, αλλά και κάποιοι Καραμανλικοί. Εις εξ αυτών, ο Β. Αντώναρος, είπε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του εν λόγω κυρίου και καταλάβαινα ότι δεν με θέλουν σε ένα κόμμα και μάλιστα τόσο πολυσυλλεκτικό όπως είναι η ΝΔ, από ευθιξία θα είχα πάρει το καπέλο μου και θα είχα φύγει. Αλλά ξέρετε, η ευθιξία δεν διακρίνει όλους τους ανθρώπους». Σωστά όλα αυτά, αλλά δεν έπρεπε να τα πει όταν έβαλε ο Σαμαράς τον Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο;
Για περισσότερα Παραπολιτικά πατήστε εδώ


http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=129020522

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου