Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σφοδρός καβγάς μεταξύ Μουρούτη - Καμμένου στο facebook....!!!!!




Σφοδρός καβγάς μεταξύ Μουρούτη - Καμμένου στο facebook : ​Νέος σφοδρός καβγάς ξέσπασε στο facebook μεταξύ του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Γιώργου Μουρούτη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνου Καμμένου με

​Νέος σφοδρός καβγάς ξέσπασε στο facebook μεταξύ του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Γιώργου Μουρούτη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνου Καμμένου με εκατέρωθεν  καταγγελίες για «χουντικούς» και «προσβολή νεκρών» αλλά και διάφορες άλλες κατηγορίες μεταξύ τους.

«Καλημέρα σε όλους. Από προχθές, που ανακοίνωσε ο Καμμένος τα ψηφοδέλτιά του, και εκστόμισε τις περίφημες ατάκες του με τη Ν.Δ. "ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι", έχει πάρει δημοσκοπικά την κατιούσα. Και μάλιστα με ταχύτητα. Θα με θυμηθείτε, στη Βουλή ΔΕΝ μπαίνει!» υποστήριξε ο Γ. Μουρούτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε άλλη ανάρτηση επίσης ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ σχολίασε τα δημοσιεύματα ότι  πρώην υπουργός της Χούντας έχει συμμετάσχει στην κατάρτιση του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Ο θεωρητικός της Χούντας έγραψε το πρόγραμμα των Καμμένων; Τουλάχιστον, ας τον πληρώνατε για την εξυπηρέτηση που σας έκανε!!!! Για όσους παραπλανημένους πίστεψαν ότι το πρόγραμμα βγήκε μέσα από δημόσια διαβούλευση. ΝΤΡΟΠΗ!!!» ανέφερε.

Από την πλευρά τους πάντως ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστήριξαν ότι το  στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ  Γιάννης Δριμάλας στην σελίδα του στο facebook υποστήριξε ότι γράφει στα α...δια του αυτούς που αυτοκτονούν!
Σύμφωνα με την καταγγελία,  πολίτης  ο οποίος σχολίασε την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ (που  καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»)  του έγραψε «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός», για να του απαντήσει ο Γ. Δριμάλας:  «kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»».

Στον λογαριασμό  του ίδιου πάντως δεν  υπάρχει το παραμικρό παρόμοιο σχόλιο, αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν ότι το στέλεχος της ΝΔ έσπευσε να το αποσύρει και να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του και ότι έχουν αποθηκεύσει το συγκεκριμένο  σχόλιο, το οποίο και έχουν  στην διάθεσή τους.

Σκληρό ήταν το σχόλιο Καμμένου για το ίδιο ζήτημα:  «Είστε πιά ξεφτυλισμένοι....Η προσβολή της μνήμης των νεκρών είναι το έσχατο της βαρβαρότητας. Πουλήσατε τα πάντα για την εξουσία γίνατε συνέταιροι με τους απατεώνες, πουλάτε την Εθνική Κυριαρχία, εξαθλιώνετε τους Έλληνες, βεβηλώνετε και νεκρούς. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ»

Σε νέο σχολιασμό του ο Γ. Μουρούτης για τα όσα υποστήριξε ο Π. Καμμένος,  ανέφερε:   «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Το ψέμα χειρότερος. Σήμερα που αποκαλύφθηκε η ιστορία με το χουντικό σου πρόγραμμα, εσύ επέλεξες τα άθλια ψέματα και τις αθλιότητές σου. Κανένας υπ. Βουλευτής ή στέλεχος της Ν.Δ. δεν έχει σχέση με τις προβοκάτσιες σου. Κουκουλοφόρος του διαδικτύου ή καμένο βούρλο ή δικό σου troll μπορεί να είναι. Νεοδημοκράτης όμως ΔΕΝ είναι».

Ο Γ.  Μουρούτης επέμεινε στην «επίθεση» και ανέφερε σε νέο σχολιασμό του:  «Πατάω στο fb αναζήτηση «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και μου βγαίνει διαφήμιση «Ρεπούση» και «γραφείο τελετών». Μήπως το internet είναι πολύ πιο μπροστά από μας πλέον;»

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/189473.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου