Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ν. Μηταράκης: "Μείωση προσωπικού στο Δημόσιο"


Αμηχανία στη ΝΔ από δηλώσεις του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας.....



Ν. Μηταράκης: Μείωση προσωπικού στο Δημόσιο

«Θα υπάρξει μείωση του προσωπικού», δήλωσε για το δημόσιο τομέα ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Νότης Μηταράκης. Με συνέντευξή του στον Real fm, ο κ. Μητσράκης τόνισε κα ότι "κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα γίνουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις", προκαλώντας ανατατάξεις στη Συγγρού.

Ο κ. Μηταράκης τόνισε πως «σε μια οικονομία που συνεχίζει να είναι σε βαθύτατη ύφεση δεν μπορούν να βρεθούν λεφτά για τίποτα, όχι μόνο για τις κοινωνικές ανάγκες αλλά ούτε για να μειώσουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού», προσθέτοντας πως «αν η ανάπτυξη ως πυλώνας δεν υιοθετηθεί και δεν μπει στο πρόγραμμα, δυστυχώς για χρόνια θα παίρνουμε μέτρα, αλλά δεν θα λύνουμε κανένα ουσιαστικό θέμα της ελληνικής οικονομίας».

«Στόχος του Ζαππείου ήταν να τονίσει την κοινωνική συνοχή και ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε μόνο για χαμηλοσυνταξιούχους, πολύτεκνους και κτηνοτρόφους», τόνισε ο κ. Μηταράκης. «Το συνολικό κόστος της κοινωνικής συνοχής είναι 550 εκατομμύρια», είπε ο υποψήφιος βουλευτής και πρόσθεσε ότι στο Ζάππειο «τονίσαμε την ανάγκη να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στη χώρα».

http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=7618

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου