Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕΙ!!!!!!! Ο Λ Ο Υ Σ!!!!!!!

http://www.ypes.gr/Services/eea/eeagr/eea.htm

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΛΙΝΚ...


Μαυρίστε τους μνημονιακούς, τους ψευτο''Αριστερούς'' υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής κόλασης & τους Φασίστες!!!

 Δείτε το βίντεο του Μαυρογιαλούρου σε ...νέα έκδοση:



Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η προφυλάκιση του Άκη στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου αποτελεί μια δήθεν σκευωρία του κράτους των δικαστών εναντίον της πολιτικής. Λες και ο Ακης είναι ένας αθώος που οδηγήθηκε καταχρηστικά στον Κορυδαλλό για να νοθευτεί η εκλογική διαδικασία. Λες και η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να αντιδρά σύμφωνα με τις σκοπιμότητες του πολιτικού χρόνου. Αν δηλαδή έπιαναν έναν εν ενενεργεία υπουργό να τα έχει αρπάξει, η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια για να μην ενοχλήσει τα κόμματα... Και αφού εκλεγεί, να αποκτήσει την βουλευτική ασυλία και μετά γειά σας!
Αυτοί που μιλούν για το δήθεν «κράτος των δικαστών» είναι όλοι αυτοί που έχουν την φωλιά τους λερωμένη και προσπαθούν να απαξιώσουν προκαταβολικά τους δικαστές.
Είναι όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από την κομματική αυθαιρεσία, τα ισχυρά συμφέροντα, έχουν την εύννοια των ΜΜΕ και επιδιώκουν την ατιμωρησία! Είναι όλοι αυτοί που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο σε βάρος της κοινωνίας και τώρα θέλουν να διασωθούν και να ανακυκλωθούν στην νέα εποχή που μοιάζει να ανατέλλει!
Γι' αυτό το στοιχειώδες δημοκρατικό καθήκον των πολιτών, ό,τι και αν ψηφίζουν, είναι να τους μαυρίσουν! Να τους μαυρίσουν μπας και ανοίξει ο δρόμος της συνολικής λογοδοσίας!


http://www.iefimerida.gr/node/46280

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου