Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΠΑΛΙ!!!!

Στο διαδίκτυο τα ονόματα των φοροφυγάδων.


Στο διαδίκτυο τα ονόματα των φοροφυγάδων 
 
Η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο να βγάλει τα ονόματα όσων φοροδιαφεύγουν στην φόρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα είναι μεγάλη και τα ταμεία… άδεια.
Εντός των προσεχών ημερών θα δημοσιοποιηθούν οι επωνυμίες των εταιρειών που οφείλουν μεγάλα ποσά προς το Δημόσιο, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος. Για τα φυσικά πρόσωπα, η φόρμουλα στην οποία κατάληξε το υπουργείο Οικονομικών, που προβλέπει ανάρτηση στο Διαδίκτυο των στοιχείων όσων χρωστούν στο Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ -αν εντός 15νθημέρου δεν προβάλλουν αρμοδίως τυχόν αιτιολογημένες αντιρρήσεις- αναμένει άμεσα την απάντηση της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Αυτό δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την συζήτηση επερώτησης του ΛΑΟΣ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Όμως, σύμφωνα με τις δημόσιες ενστάσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κ. Οικονόμου, κάτι τέτοιο προσκρούει (ή τουλάχιστον προσέκρουε) στον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα ονόματα των φοροφυγάδων, όσων δεν έλθουν σε επαφή με τις εφορίες για διακανονισμό, θα βγουν στο διαδίκτυο τις επόμενες μέρες, ξεκαθάρισε στην Βουλή ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου