Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ....ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!!

"Θεϊκό σημάδι ο Αϊρίν";


"Θεϊκό σημάδι ο Αϊρίν"; 
 
Ο κυκλώνας Αϊρίν που έπληξε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ - όπως και ο σεισμός που έπληξε την περασμένη εβδομάδα τις Ανατολικές ΗΠΑ - ήταν μια προειδοποίηση από τον Θεό, ο οποίος τον έστειλε για να… επιστήσει την προσοχή των αμερικανών πολιτικών στο πρόβλημα του χρέους και του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Αυτό δήλωσε η υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών βουλευτής της Μινεσότα, Μισέλ Μπάκμαν, μιλώντας το Σάββατο σε ηλικιωμένους ψηφοφόρους στη Φλόριντα. Χθες, ωστόσο, εκπρόσωπός της προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας πως η βουλευτής, γνωστή για τις ακραία συντηρητικές απόψεις της, απλώς αστειευόταν…

Το θέμα του αστείου της, ο κυκλώνας Αϊρίν, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 33 ανθρώπους και προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε 5 εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στην ανατολική ακτή. Μετά το πέρασμά του - εξασθένησε χθες σε τροπική καταιγίδα και πέρασε εξασθενημένος στο έδαφος του Καναδά -, το Βερμόντ προσπαθούσε χθες να αντιμετωπίσει τις χειρότερες πλημμύρες που έχουν σημειωθεί στην πολιτεία από το 1927.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου