Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάβει φωτιές ο Μητροπολίτης Κονίτσης.



Φωτιές ανάβουν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ν/σ για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός φαίνεται να επιθυμεί να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες».
Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης, στις οποίες προχώρησε δημοσίως και ενώπιον κατοίκων της περιοχής του.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός φαίνεται να επιθυμεί να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες». Επίσης υποστήριξε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει «ότι μπορείτε να φυτέψετε στις γλάστρες που βρίσκονται στα μπαλκόνια σας χασίς».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν συμμερίζεται την πρακτική του κόσμου, να υποδέχεται τους πολιτικούς με αυγά, γιαούρτια και ντομάτες, αλλά δεν δίστασε να προσθέσει: «Έτσι μου έρχεται να φωνάξω: ζήτω τα γιαούρτια». Παράλληλα, αποκάλεσε «χοντρό» τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τονίζοντας την αντίθεσή του στις δηλώσεις του για τους στρατιωτικούς.

«Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανης και Κονίτσης κ. Ανδρέας, αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιοθετήσει η ιερά Σύνοδος της εκκλησίας της Ελλάδος», τονίζεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας.
http://news.gr.msn.com/social/%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ad%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου