Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ποιος κορυφαίος υπουργός απειλεί με παραίτηση;

Έντονη κόντρα ξέσπασε στην κυβέρνηση μετά τη σημερινή απόφαση για το άνοιγμα των επαγγελμάτων. Ποιος κορυφαίος υπουργός παραιτείται;

Reppas Dimitris.jpg
Άγρια κόντρα βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα μεταξύ του Δ. Ρέππα και του Γ. Ραγκούση με αφορμή την απόφαση του ΣΤΕ για τους φορτηγατζήδες.
Η πλευρά του Δ. Ρέππα χρεώνει στον Ραγκούση τη διαρροή της απόφασης με non paper. Φήμες αναφέρουν ότι ο Ρέππας είναι έξαλλος με τον Ραγκούση. Η κόντρα αυτή κάπου θα οδηγήσει.
Ο Δημήτρης Ρέππας σκέφτεται να παραιτηθεί, καθώς θεωρεί ότι του γίνεται πόλεμος από τον Γ. Ραγκούση, για το θέμα του ανοίγματος των επαγγελμάτων.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Ρέππας έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις για τις ρυθμίσεις του στο θέμα των ταξί και των φορτηγών.
Όπως γράφει γνωστό blog: «Ο άνθρωπος αυτός στον προηγούμενο ανασχηματισμό αναβαθμίστηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου και τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα αστείο Ενιαίο Μισθολόγιο. Όταν δυο φορές, ανώτατα δικαστήρια, έχουν ακυρώσεις πράξεις ενός υπουργού, είναι δυνατόν αυτός να παραμένει στο κυβερνητικό σχήμα;»


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/08/reppas-paraitisi/#ixzz1WZVlSM9C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου