Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΗΣ........ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ!!!!!!!!! Η ΕΥΡΩΠΗ....ΚΛΑΙΕΙ...ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!

Μόνο εσύ δύο αποκλεισμούς σ' ένα καλοκαίρι!

«Ότι κοροϊδεύεις στο τέλος το... λούζεσαι», έλεγε ο θυμόσοφος λαός και τελικά μάλλον έχει δίκιο. Η παραπάνω φράση ταιριάζει «γάντι» στους φίλους της Ζέλας, που πέρυσι το καλοκαίρι δεν σταμάτησαν να χλευάζουν τον Ολυμπιακό και φέτος τους γύρισε μπούμερανγκ με το χειρότερο κιόλας τρόπο, αφού αποκλείστηκαν από την ίδια ομάδα, έχοντας φάει τα τριπλάσια γκολ απ' ότι ο Θρύλος.
Ευτυχώς γι' αυτούς όμως και δυστυχώς για εμάς οι «σφαλιάρες» σταμάτησαν πρόωρα, αφού κατάφεραν το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα να αποκλειστούν από ευρωπαϊκές διοργανώσεις δύο φορές μέσα σε ένα καλοκαίρι. Μία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τους «ξυλοκόπους» της Οντένσε και μία από τους Εβραίους, όπως τους έλεγαν ειρωνικά πέρυσι τέτοια εποχή.
Κι όμως, ακόμα και μετά από αυτό τον... άθλο δεν διαβάσαμε στις «αντικειμενικές» εφημερίδες τα κλασικά «Μόνο εσύ», «Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος....» και όλα εκείνα που γράφονταν κατά καιρούς μετά από ματς της Ζέλας σε ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και είναι άδικο αυτό που δεν έγινε, αφού υπήρχε και λόγος. Ποιός ήταν αυτός; Μα φυσικά το «σπάσιμο» του ρεκόρ των 11 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Ε, κύριοι αντικειμενικοί, το έκανε κι αυτό η Μπανάθα και το περνάτε στα... ψιλά; Ντροπή σας!
ΥΓ: Πέρυσι ήταν οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει το ΟΑΚΑ δεύτερο σπίτι τους, φέτος ποιοί; Οι αγανακτισμένοι; 
Συντάκτης: Kαμικάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου