Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πρίντεζης: "Έκανα τα πάντα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης το Σάββατο (30/4) μίλησε στην κρατική τηλεόραση, πριν από το ματς της πρώτης φάσης των πλέι οφ με τον Κολοσσό, για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κρατική τηλεόραση, πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι - οφ, για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
 
 
O 26χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν περίμενε πως θα επέστρεφε τόσο γρήγορα στον Ολυμπιακό και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία έκανε τα πάντα για να επιστρέψει, ενώ όσον αφορά την παραμονή του στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν, επεσήμανε πως προτεραιότητα έχουν οι στόχοι της ομάδας. Ο Πρίντεζης αποκάλυψε πως μίλησε και με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σχετικά με τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Πρίντεζης είπε:

Για την επιστροφή του στον Θρύλο:

"Είναι αλήθεια είναι ότι δε περίμενα ότι θα γινόταν και θα επέστρεφα τόσο νωρίς, αλλά το έφερε έτσι που ήταν αναγκαία η επιστροφή και έκανα τα πάντα για να ενταχθώ και πάλι στην ομάδα".

Σχετικά με το αν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα:

Είναι το τι θα προκύψει, πως θα τελειώσει η χρονιά και αν θα πετύχει η ομάδα τους στόχους, να πάρει το πρωτάθλημα. Κι ας είμαι και αλλού του χρόνου, χαλάλι. Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίσει τους στόχους.Τώρα μπορώ να σκεφτώ μόνο το μπάσκετ".
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/-ekana-ta-panta.848202.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου