Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Στη Βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα υποβρύχια

Στη Βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα υποβρύχια

Αρχίζει την Πέμπτη στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων.

Στο επίκεντρο της έρευνας για μίζες από την Γερμανία θα βρεθούν οι καταγγελίες που αφορούν τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την Τρίτη πάντως, δύο ημέρες πριν τη συζήτηση, ο Άκης Τσοχατζόπουλος  με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε ότι θα πάρει μέρος στη συζήτηση και θα απευθυνθεί στους βουλευτές, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το αν θα συσταθεί ή όχι προανακριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με το Mega, συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου διαμηνύουν ότι ο πρώην υπουργός στην ομιλία του θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά και θα επισημάνει ότι οι κατηγορίες που υπάρχουν στην πρόταση δεν τον αγγίζουν ούτε τον αφορούν.

Μάλιστα ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται αποφασισμένος να αφήσει και αιχμές για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς έχει προηγηθεί η δήλωσή του για ατόπημα, όταν είχαν αποφασίσει να καταθέσουν την πρόταση για προανακριτική.

Οι προθέσεις αυτές προκαλούν νευρικότητα στην ΚΟ, καθώς κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που θα τραβήξει το σχοινί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τι προτίθεται να αποκαλύψει στη διάρκεια της συζήτησης.

Εκτιμάται ωστόσο ότι η πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής θα ψηφιστεί, αφού με αυτήν συμφωνεί και η ΝΔ.
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/102812.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου