Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα ΜΑΤ στον ΧΥΤΑ Φυλής και τα σκουπίδια στο γήπεδο Badminton!!!


Τα ΜΑΤ στον ΧΥΤΑ Φυλής και τα σκουπίδια στο γήπεδο Badminton 
 
Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν καταλάβει από νωρίς το πρωί τον ΧΥΤΑ Φυλής παρουσία εισαγγελέα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, Θέμης Μπαλασόπουλος.
Στο ΧΥΤΑ βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 20 απεργοί.
Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, σε πρωινή εκπομπή του MEGA, οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν την απεργία τους ως την Πέμπτη.

Μάλιστα, ο Θ. Μπαλασόπουλος κατήγγειλε ότι οι ιδιωτικές εταιρείες εναπόθεσαν τα απορρίμματα κοντά στο γήπεδο Badminton, αλλά και στο Ελληνικό κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΟΕ-ΟΤΑ. «Ο "συνήγορος της Κυβέρνησης" και πρωτεργάτης στην επιβολή αντεργατικών και αυταρχικών μέτρων Δήμαρχος της Αθήνας κ. Γιώργος Καμίνης ξαναχτύπησε. Υπακούοντας στη γραμμή της κυβέρνησης σέρνει στα δικαστήρια την ΠΟΕ-ΟΤΑ και ζητά να κυρηχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργίες που κήρυξε η Ομοσπονδία», τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή. Καταγγέλλει επίσης ότι «με μια εντελώς παράνομη διαδικασία» ζητεί να απαγορευτεί η συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και στη 48ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
 http://www.madata.gr/epikairotita/social/141557.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου