Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ....ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θ. Ρομπόπουλος!!!!!

- Από την Παρασκευή υπήρχε η φημολογία είτε παραίτησης είτε ανεξαρτητοποίησης
- Ποιός θα αναλάβει τη θέση του ως βουλευτής
- Σε λίγο στη δημοσιότητα η τρισέλιδη επιστολή με τους λόγους της παραίτησης
- Και παλαιότερα είχε απειλήσει ότι θα παραιτηθεί για το Μεσοπρόθεσμο αλλά δεν το είχε κάνει.



Τελικά μετά από γαϊτανάκι ημερών για το εάν θα παραιτηθεί ή όχι ή εάν θα ανεξαρτητοποιηθεί, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα και να παύσει πλέον να είναι βουλευτής.

Ο κ. Ρομπόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου όπου του έκανε γνωστή την απόφαση παραίτησής του και εν συνεχεία έδωσε τρεις σελίδες στις οποίες αναφέρει τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο ίδιος ο κ. Ρομπόπουλος μιλώντας στο NewsIt λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή του με τον κ. Πετσάλνικο δήλωσε ότι παραιτείται από την έδρα του και δεν ανεξαρτητοποιείται όπως ακουγόνταν τις τελευταίες ημέρες και με δικές του διαρροές φυσικά.

Τη θέση του ακόμα δεν είναι γνωστό ποιός θα την καταλάβει καθώς υπάρχει διχογνωμία αλλά ακούγεται έντονα το όνομα της κας Ακριβοπούλου.

Ο κ.Ρομπόπουλος είναι ο ίδιος που είχε απειλήσει να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά τελικά το ψήφισε.
Ενώ σε συνεντεύξεις του δήλωνε οτι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, λίγο πριν την ψηφοφορία του Ιουνίου αρχικά είχε πει: “Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ψηφίσω. Θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή και θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάτι δεν πάει καλά”.

Λίγο μετά όμως είπε: “Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη χρεοκοπίας της χώρας” Και τελικά το ψήφισε.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101640&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου