Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ....ΚΑΛΑ!!!!!!

Εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα. Βίντεο.


Εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα. Βίντεο 
 
Στην οδό Αμαλίας και μπροστά από τη Βουλή έχουν επιστρέψει οι διαδηλωτές, καθώς ο «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ αστυνομικών και νεαρών εξελίσσεται στη Μητροπόλεως και την Ερμού, γύρω από το πρώην κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην οδό Πανεπιστημίου, νεαροί επιχείρησαν να κάψουν το κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας στη συμβολή με την οδό Κριεζώτου. Τα ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη ρίψη χημικών για να τους απωθήσουν. Κάδοι απορριμμάτων καίγονται στην οδό Βουκουρεστίου και άλλα σημεία, ενώ φθορές σημειώθηκαν σε τράπεζες.Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην πορεία παραμένουν συγκεντρωμένοι στις οδούς Φιλελλήνων και Ερμού. Η σημερινή συγκέντρωση υπολογίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών με την Αστυνομία να κάνει λόγο για 70.000 άτομα και τα συνδικάτα να υπολογίζουν ακόμα και διπλάσιο αριθμό διαδηλωτών.

Πλιάτσικο στα Έβερεστ όπου έχουν σπάσει την είσοδο και παίρνουν τρόφιμα και αναψυκτικά.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν και νωρίτερα μπροστά στη Βουλή, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Βασ. Σοφίας. Φωτιά έπιασε και το φυλάκιο του αξιωματικού της Προεδρικής Φρουράς στον περίβολο του Κοινοβουλίου. Κλεφτοπόλεμος εξελίχθηκε νωρίτερα και στην οδό Ακαδημίας.

Κουκουλοφόροι πετούν τζάμια από βιτρίνες καταστημάτων και προσόψεις τραπεζών, μάρμαρα από πεζοδρόμια και παγκάκια, κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Εκτός από τα σκουπίδια που έχουν πάρει φωτιά σε πολλά σημεία, στις φλόγες έχουν τυλιχτεί τα τραπεζοκαθίσματα και η τέντα καφετέριας κοντά στο θέατρο Παλλάς.

Ένταση επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη, με πετροπόλεμο ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ, αλλά και σπασμένες βιτρίνες στο κέντρο της πόλης.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/142441.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου