Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Άρχισαν να κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.


Άρχισαν να κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας 
 
Άρχισαν να κλείνουν σιγά-σιγά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν παραλύοντας το κέντρο της Αθήνας.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα κάνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία το Πεδίον του Άρεως, ενώ στις 11:00 έχει προγραμματιστεί και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Την ίδια ώρα όπως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι: εργαζόμενοι στους δήμους, οι τελωνειακοί, γιατροί του ΙΚΑ, οδοντίατροι, υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, οι εφοριακοί, οι Υπάλληλοι Ελεγκτικού Συνεδρίου, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, πανεπιστημιακοί, δάσκαλοι, καθηγητές και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.Κλειστές θα παραμείνουν για δυο μέρες και οι Τράπεζες, ενώ για δυο μέρες τα ταξί δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς οι ναυτεργάτες προσανατολίζονται και σε δεύτερη 48ωρη απεργία, που θα ξεκινήσει από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και τις 06:00 το πρωί της 21ης Οκτωβρίου.

Σε ότι αφορά στα ΜΜΜ δεν θα υπάρχουν ΟΣΕ και Προαστιακός και τις δυο μέρες. Τα υπόλοιπα Μ.Μ.Μ τώρα(Λεωφορεία, Τραμ, ΗΣΑΠ, Μετρό και τρόλεϊ) θα κάνουν στάσεις εργασίας.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/142285.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου