Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΝΑ.....ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!


Συνάντηση Δεκαβάλλα - Απέργη για θέματα του Δήμου

apergis_dekavallasΣυνάντηση ανάμεσα στο δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιάννη Δεκαβάλλα και τον επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΥΡΑ” Κώστα Απέργη -που συνοδευόταν από τους τοπικούς συμβούλους Γιώργο Βουτσίνο και Στυλιανό Τρουμπετάκη- πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Δήμο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο Δήμο, ιδίως αυτό της στήριξης των οικογενειακών δομών. Από πλευράς του ο κ. Απέργης, έθεσε το ζήτημα της στέγασης των παρατάξεων της μειοψηφίας και την παραχώρηση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου στο Δημοτικό Σταθμό για την ενημέρωση των δημοτών.
Έθεσε επίσης ζητήματα συμμετοχής της παράταξης σε Δημοτικές Επιτροπές.

Ως προς το ζήτημα της στέγασης των παρατάξεων, ο δήμαρχος είπε ότι υπάρχει πλέον λύση και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα παραχωρηθεί χώρος στους συνδυασμούς της μειοψηφίας, όπως προβλέπεται από το νόμο «Καλλικράτη».
Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της Λαικής Αγοράς και της απομάκρυνσης του κατασχεμένου πλοίου «Esc Isabel» από το λιμάνι της Ερμούπολης.
Τέλος, ο κ. Απέργης έθεσε στο δήμαρχο το πρόβλημα της επιχορήγησης των λειτουργικών των εργοστασίων αφαλάτωσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με τον κ. Δεκαβάλλα, χθες υπεγράφη η απόφαση χρηματοδότησης της πρώτης δόσης από τον Υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη προς τον Δήμο και την ΔΕΥΑΣ.


http://www.cyclades24.gr/syros/autodioikisi/3379-synanthsh-dekaballa-apergh-gia-themata-tou-dhmou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου